Usposabljanje na avtomatskem menjalniku

Izkusite svobodo in enostavnost vožnje avtomobila z avtomatskim menjalnikom.

Zakaj opraviti izpit na avtomatskem menjalniku?

Enostavnost uporabe

Avtomatski menjalnik omogoča gladko in enostavno vožnjo brez potrebe po ročnem menjavanju prestav, kar zmanjšuje stres in izboljšuje vozniško izkušnjo.

Cenovno bolj ugodno

Čeprav je cena posamezne ure z avtomatskim menjalnikom višja, boste zaradi enostavnosti potrebovali manj ur usposabljanja. To pomeni, da je skupni strošek pridobivanja izpita nižji.

Manjša možnost napak

Začetniki pogosto delajo napake pri menjavi prestav. Avtomatski menjalnik odpravlja to skrb, kar omogoča bolj gladko in samozavestno vožnjo.

Primerno za voznike s fizičnimi omejitvami

Avtomatski menjalnik je idealen za tiste z omejeno gibljivostjo ali koordinacijo, saj ne zahteva uporabe sklopke in ročnega prestavljanja.

Večja osredotočenost

Ker se vam ni treba ukvarjati z menjavo prestav, se lahko bolj posvetite prometu in varnosti, kar je še posebej pomembno za nove voznike.

Omejitve po opravljenem izpitu

Če opravljate izpit z avtomatskim menjalnikom, vam bo v vozniški izpit vpisana koda 78, kar pomeni, da lahko vozite le avtomobile s samodejnim menjalnikom. Če želite kasneje voziti vozila z ročnim menjalnikom, boste morali ponovno opraviti praktični del izpita.

Ali ste vedeli?

– Kandidat lahko opravlja tečaj pravil cestnega prometa (CPP) za kategorijo B, ko dopolni 16 let.
– Po uspešno opravljenem izpitu iz pravil cestnega prometa kot tudi programu usposabljanja lahko kandidat do dopolnjenega 18. leta starosti vozi s spremljevalcem. 

Naše prednosti

100% Garancija na zadovoljstvo

Smo edina šola vožnje, ki v primeru utemeljene pritožbe na izvedbo praktičnega usposabljanja po končani uri vožnje povrne strošek ure.

Preko vrste do izpita

V šoli vožnje Modrivoznik.si imamo na razpolago rezervne kapacitete, za kandidate ki si želijo do izpita preko vrste.

Ekipa

Izkušeni učitelji vožnje z nadstandardnimi kvalifikacijami, ki so tudi pedagoško in socijalno izbraženi.

Začetek lokacije vožnje

Kandidati si lahko pri praktičnem izobraževanju izberejo začetek lokacije vožnje in tako prihranijo čas.

Plačilo na obroke & Cene

Nudimo konkurenčne cene in možnost plačila na obroke.

Vozni park

Moderni avtomobili vam zaradi naprednih funkcijonalnosti, udobja in višje moči motorja olajšajo opravljanje vozniškega izpita.

Si za akcijo?

Prijavite se na tečaj vožnje z avtomatskim menjalnikom

Naše usposabljanje vam omogoča, da se naučite voziti z vrhunsko tehnologijo, brez skrbi o prestavljanju. Tesla Model 3 prinaša udobje in inovacije, ki naredijo vsako vožnjo posebno. Naši tečaji so zasnovani tako, da vas vodijo skozi vsak korak, kar omogoča lažje in bolj sproščeno pridobivanje vozniškega izpita. Pridružite se nam in izkusite vožnjo, ki združuje prihodnost z enostavnostjo.

Pošlji povpraševanje

S klikom na gumb "Pošlji" soglašate z obdelavo osebnih podatkov (po GDPR). Vsebina soglasja je dostopna na strani Pogoji poslovanja.

Smo najbolje ocenjena šola vožnje v Sloveniji.

Luka Melinc tosevski
Luka Melinc tosevski
2024-06-06
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Zadovolen Dusan najjaci
Ela Razpet
Ela Razpet
2024-06-03
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Super avtosola, posebna pohvala instruktorju Damjanu, ki je profesionalen in hkrati sproscen in ki odlicno pripravi za glavno voznjo.
Maks Marić
Maks Marić
2024-06-03
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Avtošola Modri Voznik je res vrhunska izbira za vse, ki se pripravljajo na vozniški izpit. Moja izkušnja je bila od začetka do konca super. Osebje je vedno pripravljeno pomagati in nudijo vse informacije, ki jih rabiš. Še posebej bi pohvalil inštruktorja Danijela za njegovo profesionalnost in neskončno potrpežljivost. Danijel res razume svoje učence in zna prilagoditi svoj način poučevanja. Njegova potrpežljivost je neverjetna, vedno je miren in pripravljen pojasniti vse nejasnosti ter odgovoriti na vsa vprašanja. Zaradi njegovega truda in strokovnosti sem uspešno opravil vozniški izpit.
Lana Hasić
Lana Hasić
2024-05-30
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Toplo priporočam Modrega voznika! Andrej je bil izjemen inštruktor; zabaven, miren in jasen. Izjemna izkušnja, ki jo bom za vedno imela v srcu.
ema strazisar
ema strazisar
2024-05-30
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Top avto šola. Moj Inštruktor (Mitja) je bil prijazen, vsako stvar je dobro razložil in pokazal. Zelo dobro me je pripravil na glavno vožnjo in mi omogočil, da sem izpit opravila v prvo. Res priporočam.
Dragan Gligoric
Dragan Gligoric
2024-05-29
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Priporočam avtošolo MODRI VOZNIK! Zdaj vam bom odgovoril zakaj... Zadeva: zamenjava vozniskega dovoljenja. Velike pohvale za profi inštruktorja MITJA RATEJ! Edina avtošola katera mi je po telefonu odgovorila prijazno in pošteno . Vse avtošole sem klical v MB ,nekatere so mi rekle da moram vozit 10ur vožnje eni pa 15ur in so me izsiljevali da ne bom naredil izpit če ne vozim minimalno 10-15ur . Pri avtošoli MODRI VOZNIK ,inštruktor MITJA RATEJ mi je prijazno odgovoril po telefonu da pridem da voziva par ur in določiva koliko je potrebno ur naredit da me pripravi za glavno vožnjo. Nardila sva 6ur in sem danes naredil izpit brez napake,zahvaljujuči profesionalnem inštruktorju Mitji Rateju. Hvala za vse!
Karolina Kamsek
Karolina Kamsek
2024-05-27
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Z instruktorjem Danijelom sem bila zelo zadovoljna. Naucil me je marsikaj, vedno mi je bil pripravljen prisluhnit, pri njem sem se pocutila varno in sprosceno. Priporocam ga prav vsakemu, zelo sem mu hvalezna saj sem tudi glavno izpitno voznjo opravila v prvo. Res super izkusnja !
Urban Selan
Urban Selan
2024-05-25
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Pozdravljeni Z instruktorjem Mitjo sem zelo zadovoljen. Korekten odnos in sem zeli veseu da je moj ucitelj voznje res dec od deca priporacam usm k zacenjate z voznje. Ce neveste kam bi se obrni se obrnite na Mitjo najbolsi ucitelj kn vas bo pripravil do najbolse najbolj dinamicme voznje . Mitja hvala za vso pomoc pri opravljanju izpita sem ti zelo hvalezen pa se se vidiva ????
Play Video

"Postala sem samozavestna za volanom..."

- Anja

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.