Priporočamo

Na izpit iz CPP se lažje in še bolj učinkovito pripravljate tudi s e-CPP vprašalniki, ki so dostopni na http://teorija-priprava.gov.si/moodle/login/index.php.


Potrebujete dodatne informacije o zdravniških pregledih, izpitih prve pomoči ali vozniškem izpitu? Preverite naslednje povezave:

https://vozniski-izpit.com/


Šola vožnje modrivoznik.si sodeluje z različnimi podjetji in posamezniki, ki jih (v sodelovanje) priporočamo tudi vam:

  • Jovan Batas – mladi vizualist, ki z lastno produkcijsko ekipo (p)oživlja slike na televiziji in spletu. Zmore vse: od produkcije oglasnih sporočil in korporativnih video predstavitev do filmske industrije.
  • Matej Kerec s.p. – fotograf, oblikovalec, soustvarjalec portala NaŠtirihKolesih.si (Terenec.si) ter vsestranski profesionalni ljubitelj avtomoto sveta. Poslikava vozila? Zanj malenkost.
  • BS center – vse, kar potrebujete za motorno kolo, praktično na enem mestu. Tudi za najzahtevnejše ljubitelje motociklizma.
  • avtomobili.online – portal namenjen opisu in testom različnih modelov vozil ter blagovnih znamk, ki je zelo obogaten tudi z nasveti za popravilo, vzdrževanje in zavarovanje avtomobila.
  • Avtoservis Marjan Drufovka (Ljubljana) – cenovno ugodne in kakovostno opravljene avtomehanične storitve, vštevši tudi vulkanizerstvo in avtooptiko.