Čas je, da otroške sanje
postanejo resničnost.

Z šolo vožnje do izpita za motor enostavno in varno.

Do izpita v 6 korakih

1. Tečaj CPP

Predavanja o teoriji vožnje (8 šolskih ur).

2. Zdravniški pregled

Pri zdravniku specialistu za medicino dela, športa in prometa pridobite veljavno zdravniško spričevalo

3. Tečaj in izpit prve pomoči

Opravljanje tečaja in izpita prve pomoči.

4. Teoretični izpit

Priglasitev k teoretičnemu izpitu (upravna enota) in opravljanje teoretičnega izpita iz pravil cestnega prometa (CPP).

5. Praktično usposabljanje

Vožnja, najmanj 23 programskih ur.

6. Izpitna vožnja

Glavna vožnja, oziroma izpitna vožnja, na kateri se preveri sposobnost kandiata v vožnji. Oceni jo član komisije.

Kategorija A se razmejuje na kategorije:

  • kategorija AM: kolesa z motorjem oziroma motorna kolesa, katerih prostornina ne presega 50 ccm in doseže največjo hitrost 45 km/h ter lahka štirikolesa oziroma motorna vozila s štrimi simetrično nameščenimi kolesi, katerih masa je manjša od 350 kg, prostornina ne presega 50 ccm in dosegajo najvišjo hitrost 45/h. 
  • kategorija A1: motorna kolesa s prostornino motorja do 125 ccm in največ 11kW moči; v to kategorijo sodijo motorna kolesa na dveh kolesih s stransko prikolico
    ali brez nje, kjer razmerje  moč motorja/masa vozila, ki ne presega 0,1 kW/kg, ter trikolesa, katerih moč motorja ne presega 15 kW. Dovoljenje za vožnjo vozil te kategorije vključuje tudi dovoljenje za vožnjo vozil kategorije AM in G.
  • kategorija A2: motorna kolesa, katerih moč motorja ne presega 35 kW in pri katerih razmerje med močjo motorja in maso vozila ne presega 0,2 kW/kg in ne izvira iz vozila z dvakrat večjo močjo. Dovoljenje za vožnjo vozil te kategorije vključuje tudi dovoljenje za vožnjo vozil kategorije AM, A1 in G.
  • kategorija A: motorna kolesa na dveh kolesih s stransko prikolico ali brez nje in trikolesa. Dovoljenje za vožnjo vozil te kategorije vključuje tudi dovoljenje za vožnjo vozil kategorij AM, A1, A2 in G, če ima imetnik dve leti vozniško dovoljenje kategorije A2.

Smo najbolje ocenjena šola vožnje v Sloveniji.

Luka Melinc tosevski
Luka Melinc tosevski
2024-06-06
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Zadovolen Dusan najjaci
Ela Razpet
Ela Razpet
2024-06-03
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Super avtosola, posebna pohvala instruktorju Damjanu, ki je profesionalen in hkrati sproscen in ki odlicno pripravi za glavno voznjo.
Maks Marić
Maks Marić
2024-06-03
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Avtošola Modri Voznik je res vrhunska izbira za vse, ki se pripravljajo na vozniški izpit. Moja izkušnja je bila od začetka do konca super. Osebje je vedno pripravljeno pomagati in nudijo vse informacije, ki jih rabiš. Še posebej bi pohvalil inštruktorja Danijela za njegovo profesionalnost in neskončno potrpežljivost. Danijel res razume svoje učence in zna prilagoditi svoj način poučevanja. Njegova potrpežljivost je neverjetna, vedno je miren in pripravljen pojasniti vse nejasnosti ter odgovoriti na vsa vprašanja. Zaradi njegovega truda in strokovnosti sem uspešno opravil vozniški izpit.
Lana Hasić
Lana Hasić
2024-05-30
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Toplo priporočam Modrega voznika! Andrej je bil izjemen inštruktor; zabaven, miren in jasen. Izjemna izkušnja, ki jo bom za vedno imela v srcu.
ema strazisar
ema strazisar
2024-05-30
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Top avto šola. Moj Inštruktor (Mitja) je bil prijazen, vsako stvar je dobro razložil in pokazal. Zelo dobro me je pripravil na glavno vožnjo in mi omogočil, da sem izpit opravila v prvo. Res priporočam.
Dragan Gligoric
Dragan Gligoric
2024-05-29
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Priporočam avtošolo MODRI VOZNIK! Zdaj vam bom odgovoril zakaj... Zadeva: zamenjava vozniskega dovoljenja. Velike pohvale za profi inštruktorja MITJA RATEJ! Edina avtošola katera mi je po telefonu odgovorila prijazno in pošteno . Vse avtošole sem klical v MB ,nekatere so mi rekle da moram vozit 10ur vožnje eni pa 15ur in so me izsiljevali da ne bom naredil izpit če ne vozim minimalno 10-15ur . Pri avtošoli MODRI VOZNIK ,inštruktor MITJA RATEJ mi je prijazno odgovoril po telefonu da pridem da voziva par ur in določiva koliko je potrebno ur naredit da me pripravi za glavno vožnjo. Nardila sva 6ur in sem danes naredil izpit brez napake,zahvaljujuči profesionalnem inštruktorju Mitji Rateju. Hvala za vse!
Karolina Kamsek
Karolina Kamsek
2024-05-27
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Z instruktorjem Danijelom sem bila zelo zadovoljna. Naucil me je marsikaj, vedno mi je bil pripravljen prisluhnit, pri njem sem se pocutila varno in sprosceno. Priporocam ga prav vsakemu, zelo sem mu hvalezna saj sem tudi glavno izpitno voznjo opravila v prvo. Res super izkusnja !
Urban Selan
Urban Selan
2024-05-25
Trustindex preveri, ali je izvorni vir ocene Google.
Pozdravljeni Z instruktorjem Mitjo sem zelo zadovoljen. Korekten odnos in sem zeli veseu da je moj ucitelj voznje res dec od deca priporacam usm k zacenjate z voznje. Ce neveste kam bi se obrni se obrnite na Mitjo najbolsi ucitelj kn vas bo pripravil do najbolse najbolj dinamicme voznje . Mitja hvala za vso pomoc pri opravljanju izpita sem ti zelo hvalezen pa se se vidiva ????
Play Video

"Zabavne in sproščene ure vožnje..."

- Zara

Naš vozni park

Honda Hornet 750

Gaj & Luka

Bencinski motor 750 kubikov, 6 stopenjski sekvenčni menjalnik, letnik izdelave 2024.

Yamaha MT-07

Gaj & Dražen & Biža

Bencinski motor, 75KM, 6 stopenjski nožni menjalnik, letnik izdelave 2017.

Naše prednosti

100% Garancija na zadovoljstvo

Smo edina šola vožnje, ki v primeru utemeljene pritožbe na izvedbo praktičnega usposabljanja po končani uri vožnje povrne strošek ure.

Preko vrste do izpita

V šoli vožnje Modrivoznik.si imamo na razpolago rezervne kapacitete, za kandidate ki si želijo do izpita preko vrste.

Ekipa

Izkušeni učitelji vožnje z nadstandardnimi kvalifikacijami, ki so tudi pedagoško in socijalno izbraženi.

Plačilo na obroke & Cene

Nudimo konkurenčne cene in možnost plačila na obroke.

Si za akcijo?

Čisto enostavno, izpolni spodnji obrazec in se prijavi na CPP predavanje Kategorije A.

Predavanja potekajo v Ljubljani.

Izberi termin:
S klikom na gumb "Pošlji" soglašate z obdelavo osebnih podatkov (po GDPR). Vsebina soglasja je dostopna na strani Pogoji poslovanja.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo odgovorili na vaša vprašanja.