premium: FOORa + FOCUS ST-LINE

Inovativno učenje s podporo programa FOORa in v sodobnem vozilu FORD FOCUS ST-LINE.  Varna vožnja nove generacije. Od prvega stika pred CPP tečajem do zaključene glavne vožnje.

Več o prednosti programa ter zakaj je to trenutno najboljše in najbolj sodobno orodje v šolah vožnje, izveste s klikom na spodnjo sličico:

foora, tablica

Opis vozila:

Novi Focus ST-Line prinaša drzno oblikovanje, povzeto po cenjenem Fordovem športnem modelu Focus ST, namenjen pa je kupcem, ki cenijo športne poteze Fordovih modelov ST, ne zahtevajo pa popolne zmogljivosti ST, povezane s posebej optimiziranimi motorji in podvozji s športnimi tehnologijami. Focus ST-Line je na voljo s paleto zmogljivih motorjev, med katerimi je tudi Fordov večkrat nagrajeni bencinski motor 1.0 EcoBoost; navdušuje s športnim vzmetenjem in oblikovanjem karoserije, športnimi sedeži in volanom ter platišči iz lahke zlitine. Gre za model ST-Line, v katerem lahko v športnem oblikovanju in vozni dinamiki po navdihu naše najbolj vznemirljive palete Ford Performance, v kateri so tudi modeli Focus RS, nova Fiesta ST200 in superšportnik Ford GT, uživa še več voznikov. Več poudarkov o vozilu najdete na tej povezavi .

Testno oceno vozila najdete še na naslednjih povezavah: povezava 1povezava 2

Nekaj foto-utrinkov vozila:

focus stline

FOCUS ST LINE 2017

fordfocusst_37

20170111_095450

20170110_130455

focus3