Najbolje ocenjena šola vožnje v Sloveniji.

Na osnovi Google mnenj.

Naše prednosti

Moderen
vozni park.

Pri šoli vožnje Modrivoznik.si verjamemo, da usposabljanje za voznika ne pomeni zgolj pridobivanje vozniškega dovoljenja, temveč tudi doživljanje vožnje v optimalnih razmerah. Z našim sodobnim voznim parkom vam zagotavljamo izjemno učenje vožnje, ki presega vaša pričakovanja.

Prijava na CPP

CPP želim opravljati:
Izberi termin:
S klikom na gumb "Pošlji" soglašate z obdelavo osebnih podatkov (po GDPR). Vsebina soglasja je dostopna na strani Pogoji poslovanja.

AKCIJA

CPP tečaj
za samo 1€

Ob odprtju naše nove poslovanice v Mariboru lahko akcijsko pridobite CPP tečaj za samo 1 evro in se pripravite na cestnoprometne predpise z najugodnejšo ponudbo na trgu. Ne zamudite priložnosti za kvalitetno izobraževanje za varno in odgovorno vožnjo.

Vaša mnenja štejejo

Eva Stariha Laban
Eva Stariha Laban
2024-01-10
Dušan Erić je super!
gašper jeraj
gašper jeraj
2024-01-08
Rad bi se zahvalil avto soli in instruktorju Dusanu Ericu. Izpit sem opravil z 22 uro, seveda iz prvega poskusa. To mi ne bi uspelo brez znanja, truda in potrpezljivosti instruktorja, ki mi je to znanje uspesno prenesel. Celotno ucenje je bilo zelo zabavno a hkrati poucno, pokazal mije razlicne trike ki mi olajsajo voznjo ter obvladovanje samega vozila. Izkusnja je bila zelo prijetna, ce bi ponovno delal izpit bi se definitiuno se enkrat odlocil za Dusana. Je zelo prilagodljiv in profesionalen. Vzdusje je bilo sprosceno in prijetno. Tudi kadar se je zgodila napeta in tezka situacija, je odlicno reagiral, lepo me je znal pomiriti ter mi razloziti tezavo in svetovam kako naj problem resim, v resnicnih zivljenskih situacijah. Avto je skoraj nov, zelo udoben ter pregleden. Toplo priporocam avto solo Modri voznik
Nika Vujanič
Nika Vujanič
2023-12-28
Great team, I highly recommend to anyone who wants to learn to drive in a great, positive and professional company. I would like to thank Goran, who taught me to drive, and Biža, who prepared me for the final exam. They are both wonderful instructors!
jure plejka
jure plejka
2023-12-22
Delal sem pri Goranu zelo dober učitelj, ki vas bo usmerjal in vam pomagal narest izpit v prvo.
Andrei Savushkin
Andrei Savushkin
2023-12-20
Great school for anyone who wants to learn how to really drive. I can recommend Dušan as a driving instructor. Very knowledgeable, professional and patient, perfect for ones who want to study in English.
Jelena Bubalo
Jelena Bubalo
2023-12-19
Goran????najboljši inštruktor!
Žan Prosenc
Žan Prosenc
2023-12-19
Učinkovito, korektno, potrpežljivo. Prijazna šola vožnje, ki bo našla način, da vsak postane varen voznik. Zahvala predvsem inštruktorju Biža, ki je prilagodljiv in miren.
alina maznichenko
alina maznichenko
2023-12-19
Danes sem nardila glavno voznjo v prvo v Ljubljani! Zahvalila bi se mojemu instruktorju Mitji, ki me ni samo naucil vozit, a tudi pravilnemu pristopu in razmisljanju na cesti. Najboljsi ucitelj, ki zna biti strog in zahteven, a hkrati te zna pomirit in se pohecat. (Kar direkt iz Rusije sem prišla, k slisala za Mitjo????) Vse pohvale šoli ker je bil teoreticni izpit tudi narejen v prvo! Vrhunski ste????????????????
Nejc Karo
Nejc Karo
2023-12-19
Učne ure z inštruktorjem Danijelom lahko zelo zelo pohvalim. Bil je prijeten, kar se tiče komunikacije nikol ni vpil ali se drl in bil pripravljen tudi za smeh. To avtošolo bi priporočil vsem, ki se odločate za sproščeno učenje varne vožnje in si želite dobrih rezultatov!
Play Video

"Všeč mi je bila fleksibilnost učitelja glede časa in lokacije voženj..."

- Uroš

"Postala sem samozavestna za volanom..."

- Anja

Play Video
Play Video

"Zabavne in sproščene ure vožnje..."

- Zara

"Daleč najboljša avto šola..."

- Edin

Play Video

Pogosta vprašanja

Usposabljanje za voznika lahko pričneš po dopolnjenih 16 letih. Prvi korak je udeležba na tečaju CPP, kjer boš osvojil/a temeljna znanja o prometnih predpisih.

Tečaj CPP traja 24 šolskih ur, pri čemer je 16 ur osnovnega dela in 8 ur dodatnega dela. Osnovni del je bolj prilagodljiv, saj lahko manjkaš do 4 šolske ure, medtem ko je za dodatni del nujno, da se udeležiš vseh ur. Sproščeno in poučno se boš pripravil/a na cestne dogodivščine.

Nahajamo se na Cafovi ulici 5, 2000 Maribor, ob srednji šoli za gostinstvo in turizem Maribor. Za dodatne informacije nas lahko pokličete na 051 398 958.

Tvoje vožnje se običajno začnejo v Mariboru in Slovenski Bistrici, a smo prilagodljivi glede lokacije. Dogovorimo se s tabo, da ti izberemo najbolj primerno izhodišče za tvoje vožnje.

Seveda, spoštujemo tvoje želje glede učitelja in avtomobila. Vendar pa moramo opozoriti, da bi lahko izbira privedla do daljše čakalne dobe pred začetkom voženj.

Čakalna vrsta pomeni, koliko kandidatov čaka pred tabo za svoje prve vožnje. Če si želiš hitreje na cesto, lahko čakalno vrsto preskočiš z enkratnim plačilom. Na voljo smo, da ti svetujemo, kako najbolje izkoristiti to možnost.

Zagotavljamo obročno plačilo preko sistema Leanpay, in seveda, če tvoja kartica to omogoča. Tako lahko poravnaš svoje obveznosti na način, ki ti najbolj ustreza.

Če te preveva strah pred vožnjo, nisi sam/a. Veliko posameznikov se sooča s tem. Naši izkušeni učitelji bodo tukaj, da ti pomagajo pridobiti samozavest na cesti in se počutiš bolj sproščeno med vožnjo. Prve vožnje se začnejo na neprometnem poligonu, kjer se naučiš osnov vožnje in pridobiš začetno samozavest.

Čakalna ura je nekaj, kar želimo preprečiti. Ura se zaračuna, če zamudite več kot 10 minut ali če pozabite prinesti zdravniškega in evidenčnega kartona. Poskrbite, da prispete pravočasno in s potrebno dokumentacijo, da se izognete dodatnim stroškom za čakanje. Cena čakalne ure je navedena v ceniku na spletni strani šole vožnje.

Zadnje novosti

19. Oktober 2022 12:40

Preko vrste za kategorijo BE

Od danes naprej na voljo paket Preko Vrste za kategorijo BE. Kontaktirajte nas!

19. Oktober 2022 12:40

Preko vrste za kategorijo BE

Od danes naprej na voljo paket Preko Vrste za kategorijo BE. Kontaktirajte nas!

19. Oktober 2022 12:40

A1 Termin za CPP na voljo od danes

Od danes naprej na voljo paket Preko Vrste za kategorijo BE. Kontaktirajte nas!

19. Oktober 2022 12:40

Konec prijav za vse vas

Od danes naprej na voljo paket Preko Vrste za kategorijo BE. Kontaktirajte nas!